…en vrienden

Om onze opdrachtgevers snel, efficiënt en effectief van dienst te kunnen zijn, maken we graag gebruik van onze externe krachten. Als Oracle APEX-familie van Nederland beschikken we natuurlijk over een loyale club vrienden met even veel expertise en hetzelfde DNA als onze eigen mensen. Daar zijn we trots op en behoren wat ons betreft net zo goed tot onze Oracle APEX familie.

Willem Nieuwenhuis

Willem Nieuwenhuis

Oracle ontwikkelaar

Willem is momenteel voor ons aan de slag bij onze opdrachtgever Cannock Chase. Hij is een gedreven Oracle ontwikkelaar en voor ons breed inzetbaar. Zo gaat hij andere uitdagingen niet uit de weg en heeft ruime ervaring binnen het gebied ontwikkelen, ontwerpen en analyseren. Als zzp-er een absolute flexibele aanwinst voor ons.

Kees-Willem de Vries

Kees-Willem de Vries

Oracle ontwikkelaar

Kees-Willem de Vries ging in 1998 als Oracle EBS maatwerk ontwikkelaar bij Oracle Nederland. En werkt sinds 2007 zelfstanding via the Future Group. Kees-Willem werkt inmiddels aan een uitdagende opdracht voor onze opdrachtgever VTTI. Zijn interesse is redelijk breed maar de focus ligt momenteel vooral op het gebied van integratie (OSB/Soa suite) en Apex.

Walter Sweep

Walter Sweep

Architect

Walter is een bevlogen, maar vooral een creatief en gevoelsmatig mens. In zijn vrije tijd graag bezig met grafische elementen en muziek. Als senior is hij een generalist met tientallen jaren ICT-ervaring en directeur van diverse bedrijven. Als architect, ontwerper en developer kunnen we Walter terecht een breed inzetbare alleskunner noemen. Binnen SMART4Solutions heeft hij het ISO27001 geïmplementeerd.

© Copyright - SMART4Solutions