Deze Oracle Tour beoogt het delen van kennis en ervaring door ervaren Oracle APEX-experts ten behoeve van de lokale Oracle partners over de hele wereld.

Het afgelopen jaar heeft SMART4Solutions deze wereldwijde trainingstour mogen verzorgen onder de titel ‘APEX Fastest way to the Cloud’. Een mooie schouderklop en blijk van groot vertrouwen, gezien Oracle hiermee aangeeft SMART4Solutions als een autoriteit te zien binnen de Oracle APEX kennis.

Cultuurverschillen
De twee Oracle APEX senioren, Sergei en Richard Martens van SMART4Solutions, hebben de gehele tour zowel zeer leerzaam als bijzonder ervaren, gezien de vele cultuurverschillen. Er werden namelijk vele landen aangedaan waaronder; Kenya, Nigeria, Zuid-Afrika, Italië, Turkije, Saudi-Arabië, Polen, Roemenië en Italië aangedaan. Binnen de gegeven trainingen werd er met vol enthousiasme, door cursisten met beperkte kennis, binnen 3 dagen van niets naar een mooie applicatie gewerkt die gelijk toegepast kon worden.